О нама


IMG_2281.jpg

МАГИЦСХИНЕ, робна марка синоним за осветљеност и поузданост, је лидер на тржишту у високим перформансама. МАГИЦСХИНЕ светиљке најчешће примећују ноћни возачи широм света. Захваљујући корисничким прегледима и истраживању и развоју, наши производи су били у првом реду спортске ЛЕД еволуције.


Да би одржали замах, наши професионални инжењери и дизајнерски тимови увијек желе понудити повећане перформансе у значајним производима МАГИЦСХИНЕ. Верујемо у иновације, поузданост производа и слободан дух. Бренд МАГИЦСХИНЕ бренд добија глобално признање за изузетне. Када изаберете МАГИЦСХИНЕ производ добијате најбоље вредно осветљење за ваше оутдоор и подводне спортове. Изаберите МАГИЦСХИНЕ, уживајте у неограниченом ноћном јахању.


МАГИЦСХИНЕ УСА, са сједиштем у Лос Ангелесу, у Калифорнији доноси вам производе који су разумно цијене у поређењу са конкурентним производима и пружају врхунски квалитет перформанси на многим, многим ноћним вожњама. За већину нас, спорт и живот имају један заједнички именитељ. То не би било брзо да га довршите, већ колико уживате.


Стојимо иза онога што продајемо 100% и гарантујемо ваше задовољство. Наша светла су алати које можете искористити да вам помогну у вожњи бициклом, трчањем, походом и радом кроз ваш свакодневни живот и да будете тамо када желите да се извучете у те ригорозне авантуре траилблазинга. Желимо да разумемо широку палету опција за ваше потребе спортског осветљења, као и вашу џепну књигу. Од почетника до професионалца, нудимо најбољи производ и мир ума који долази од сазнања да је ваше свјетло изграђено према највишим стандардима који гарантују вашу сигурност.


Наш циљ је да пружимо најквалитетнију робу по изузетно конкурентним ценама. Радујемо се вожњи. Нека авантура почне.