2 Целл батерија за пуњење батерија за пуњење батерија

2 Целл батерија за пуњење батерија за пуњење батерија

Израђен на бази 2-ћелијског батеријског пакета МЈ-6092 за МЈ-900, је ново дизајниран и дизајниран МЈ-6112, компатибилан са свим Магицсхине светиљкама за све окрушке, препоручује се за МЈ-900 и МЈ-900Б. 6112 се може пунити путем УСБ-а и моћи је да напаја своје мобилне уређаје. Традиционални округли утикач ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Израђен на бази 2-ћелијског батеријског пакета МЈ-6092 за МЈ-900, је ново дизајниран и дизајниран МЈ-6112, компатибилан са свим Магицсхине светиљкама, препоручује се за МЈ-900 и МЈ-900Б.

5.јпг

6112 се може пунити путем УСБ-а и моћи је да напаја своје мобилне уређаје. Традиционални пуњачи за округле утичнице такође ће радити на овој верзији батерије, а напојни кабл се сада може одвојити и заменити са поклопцем од силиконског поклопца када желите само да користите батерију као мобилну мрежу.

4.јпг

Заједно са УСБ улазима и излазима, индикатори су зелени ЛЕД индикатори, од којих свака представља 30% укупног капацитета са последњих 10% на једном трепћућу светлост. Покривање порта је причвршћен силиконски поклопац који обезбеђује водонепропусни заптивач на металне унутрашњости.

3.јпг

Као и раније, батерија је уграђена у управљачки чип, како би се омогућила чак и снага извлачење преко ћелија и повећање максималне трајности. Ово такође обезбеђује прекомерно пражњење и заштиту од пренапона. Основна додатна опрема за батерију је укључени најлонски ремен.Hot Tags: 2 ћелија усб пуњива бицикла лагана батерија, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga