МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама

МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама

МЈ-898 је бициклистичка кацига са уграђеним ЛЕД светлом. Предње светло од 350 лумена је ту да упаљује вашу путању док се обрћеју синглови и задње светло упозорења да би били сигурни да сте на путу виђени колима и другим бициклистима. Не треба вам бициклистичка светла са овом шлемом.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Са својим ЛЕД светлом од 350 лумена, бочним сигналима и задњим сигурносним светлом, МЈ-898 осликава функције различитих светала бицикла за све безбедност и свестраност. Све у једном дизајну са технологијама и искусним искуством стеченим од дугогодишњег искуства из бициклистичке индустрије и повратних информација од наших професионалних особља, серија бицикла Гение серија је изврсна замјена за наше постојеће свјетиљке за бицикле на путу или као одличне комплементарне или резервне копије Светла.


Предња светла

Предња светла Хелмета су јединствени КСП-Г2 ЛЕД са максималним светлосним флуксом од 350 лумена (4.5в), а угао снопа је 30 степени, а може се нагињати горе или доле за 20 степени. Може се контролисати помоћу даљинског управљача или прекидачем на врху шлема.


Сигурносне свјетиљке

Бочни светлосни сигнали и задња светла упозорења су СМД ЛЕД и могу се контролисати само путем бежичног даљинског управљача. Сигнали окретања покривају велике површине на бочним странама кациге за максималну видљивост. Задње сигурносно свјетло је "интелигентно", слично нашем МЈ-898 паметном задњем бициклу, са уграђеном технологијом детекције покрета. Његова свјетлосна структура и излаз ће се аутоматски промијенити на основу брзине и услова околине за максималну видљивост.


Батерија

Кутија за батерију налази се на врху шлема одмах изнад где је чело и има капацитет за две 18650 литијум-јонских батерија.


Рунтиме

Мак рунтиме са једним 18650 батеријом:

Предња светла: нешто више од 4 сата на највишем нивоу, 5 и по сати на средњем и 10 и по сати на ниском нивоу, преко 11 сати у режиму рада блица.

Задње светло: 17 сати на 100%, 65 сати у брзом режиму рада, 98 часова на моду пулсирања, 96 сати у режиму спора блица и режим упозорења обезбеђују више од 107 часова константне употребе.

Десни и леви окретни сигнали: 11,7 сати константне употребе.


Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МЈ-898 бициклистичка кацига са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за цестовне бициклисте, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga