МС-622 Цлип на УСБ пуњиву ЛЕД бициклу за безбедност светлости за урбани бициклизам ноћу

МС-622 Цлип на УСБ пуњиву ЛЕД бициклу за безбедност светлости за урбани бициклизам ноћу

Клип на дизајну чини овај светлосни сет компатибилан са већином активности на отвореном простору. Са 5 сати рада, МС-622 сигурносни сет светиљки су савршени за вашу бициклистичку кацигу, леђа, бицикле, кућне љубимце или децу. Погодно се пуни преко УСБ-а и потпуно заштићеног времена.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Јединствени појединачни ЛЕД дизајн урбаних бициклистичких светиљки направљен за градске људе који врше, путују и учествују у свим врстама активности у условима слабог осветљења. УСБ пуњива, мала величина и супер лагана тежина, 3 начина на који можете изабрати, та светла се могу користити за трчање, бициклизам, скатебоардинг, лебдећи укрцавање или само шетање вашег пса.


Светлости су сувише светле, вероватно ће изазвати несреће као без светла, вероватно још више. Дизајнирали смо предње светло да користимо бела ЛЕД, 30 лумена, задње светло, црвено светло на 10 лумена, довољно светло да привуче пажњу, али не узнемирава друге. Оба светла у овом сету могу се подесити на Хигх, Лов и Фласх мод, а могу трајати 5 сати сваке при пуном осветљењу, 10 сати у режиму блица. Време пуњења је брзо 1,5 сата.


Када је реч о сигурносним светлима, апсолутно не желите да идете на јефтин пут и да их непознате током вожње, када је пут само мало неравен, или да се поклопац светлости пада, јер сте га руковали са мало Много силе. Изградили смо МС-622 урбани сигурносни бициклистички сет с анодизираним тијелом од алуминијумске легуре, израдом стручног нивоа и ИПКС4 дизајном, који ће вам пружити дуги низ година.


Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МС-622 цлип на УСБ пуњивом ЛЕД бициклу сигурносно свјетло постављено за урбани бициклизам ноћу, из САД, трговина, јефтино, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цијена
Srodni proizvodi

Istraga