Еагле Ф3 пуњива бицикла, предња светла за бицикле

Еагле Ф3 пуњива бицикла, предња светла за бицикле

Светлосни бициклистички сијалице из серије Еагле, идеалне за Ендуро, траил и оффроад бициклизам.
3000 лумена стварног излаза са контролом снопа / поплаве. Потпуна светлосна комбинација је ту када вам затреба.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Поред свијетлости, можете одабрати било који образац снопа који вам је потребан, пребаците се на двије горње ЛЕД диоде и имате изврсну свјетиљку која баца пут, пут у даљину, пребаците се на ЛЕД дно и удите, имате ширину Гурните право испред себе на стазу само тамо где вам је потребно. Ако желите обе опције заједно онда је то и могуће. Такође можете одабрати опцију за напајање који вам је потребан од 10%, до 25%, 50%, 75% до 100%.


Батерија као што смо споменули је БИГ која тежи у 510 грама и држи 8 к 18650 Ли-ион батерија. Ова батерија ће покренути ваш Еагле Ф3 у трајању од 1.6 сати на пуном капацитету од 3000 лумена (стварни), али на 10% - тако да ће 300 лумена трајати 32 сата, тако да је идеално ако сте на целој ножи и можете носити екстра Тежина!


Светла глава Еагле Ф3 је већа од било ког од осталих модела Магицсхине. Ова промена у величини је довела до тога да Магицсхине промени монтажни систем на робустнију конзолу у облику талона, тако да светло остаје чврсто. Светлосна глава има 4 ЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕДС постављене специјално да вам дају опције снопа; Две горње ЛЕД диоде дају вам сноп, а две доње ЛЕД диоде вам пружају ширину снопа само тамо где вам је потребно. Батерија је 8,8 Ах у добром времену. То је тако сјајна комбинација!


Можете да користите клизач прекидача на врху главе светла да бисте променили опције, али вам се такође може допасти нови и побољшани даљински тастер, што вам омогућава да држите руке од светлосне главе и промените режиме користећи прекидач који се налази ближе рукама, Светлија глава такође показује индикатор напајања батерије, када су све пет освијетљене, имате 100% батерију док се смањите на 4 то показује батерију од 80%, 3, 60% све до једне ЛЕД кад је потребно да се одбије Моћ и дођи кући!


Светлосна глава Ф3 се прикачује на решетке са робусним држачем у облику талона, то је велика промена за Магицсхине, али чини се да делује добро. Батерија 8.8Ах има свој систем за монтажу, опет различит од било чега што је Магицсхине користила раније. У основи држач за монтажу је причвршћен на ваш бицикл са вијцима или велцро опцијом, а када је причвршћен, он остаје на мјесту на вашем бициклу, а батерија се клизне и укључује и кад вам затреба или вам је потребно пуњење.

Имајте на уму да су пуњачи и конектори различити од других светала у опсегу Магицсхине.


Дизајн

Глава главе Еагле Ф3 је већа од било ког од осталих модела Магицсхине, тежине 208грама. Ова промјена у величини је довела Магицсхине да промени свој систем монтаже на јачу конзолу у облику талона, тако да свјетло остаје чврсто гдје га желите. Светлосна глава има 4 ЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕДС постављене посебно да би вам пружиле опције снопа које сам раније споменуо; Две горње ЛЕД диоде дају вам сноп, а две доње ЛЕД диоде вам дају ширину снопа само тамо где вам је потребно - право испред бицикла. Батерија је БИГ у тежини од 510 грама, али треба да буде за напајање 3000 лумена светлости у пристојном временском периоду. То је тако сјајна комбинација!

Имајте у виду да су сви конектори и ожичење за ову нову лампу надограђени и да нису компатибилни са осталим светлима у опсегу Магицсхине, конектори су квадратни!


Монтажа

Светлосна глава Ф3 се прикачује на решетке са робусним држачем у облику талона, то је велика промена за Магицсхине, али чини се да делује добро. Батерија 8.8Ах има свој систем за монтажу, опет различит од свега што је претходно користио Магицхсине. У основи држач за монтажу је причвршћен на ваш бицикл са вијцима или велцро опцијом, а када је причвршћен, он остаје на мјесту на вашем бициклу, а батерија се клизне и укључује и кад вам затреба или вам је потребно пуњење.


Батерија

Батерија као што смо споменули је БИГ тешка на 510 грама и држи 8 к 18650 литијум-јонских батерија. Ова батерија ће покренути ваш Еагле Ф3 у трајању од 1,6 сата на пуном капацитету од 3000 лумена, али на 10% - тако да ће 300 лумена трајати 32 сата, тако да је идеално ако сте на целој ножи и можете носити додатну тежину!

Имајте на уму да су пуњачи и конектори различити од других светала у опсегу Магицсхине.


Беам

Можете одабрати било који образац снопа који вам је потребан, пребаците се на два горња ЛЕД-а и имате одличну тачку која баца пут, пут у даљину, пребаците се на ЛЕД дно и долазите, имате ширину снопа испред Ти на стази тамо где ти треба. Ако желите обе опције заједно онда је то и могуће. Такође можете одабрати опцију за напајање који вам је потребан од 10%, до 25%, 50%, 75% до 100%. Искрено, избор је невероватан и наћи ћете нешто што вам одговара и ваш стил јахања.


Операција

Магицсхине Еагле Ф3 је мало тешко користити за почетак. Можете користити дугме за промену кликова на врху главе светла да бисте променили опције ако желите, али можда вам се свиђа и ново и побољшано дугме даљинског управљача које долази са светлом. Ово вам омогућава да држите руке од светлосне главе (да не бисте случајно померили) и промените режиме користећи прекидач који је много ближе рукама, много сигурније у мом погледу!

Светла глава такође приказује индикатор напајања батерије тако да можете лако да видите колико је сокова оставио у резервоару. Постоји пет малих зелених диода на позицији на врху лампе, када су све пет освијетљене, имате 100% батерију пошто се смањи на 4 то показује 80% батерију, 3, 60% све до једне ЛЕД диоде када је потребно Спустите моћ и дођите кући!


Садржај кутије

Предња светла

Даљинско управљање

Талон обликован носач за монтажу

8.8Ах 7.4В батерија

Кутија за монтажу батерија

Велцро бендови

Пуњач

Најлонске траке за монтажу носача

Вијци

Аллен кључ за монтажу

Гарантни лист

Упутство за коришћењеТежина

53 оз

Димензије

11 к 7,87 к 3,15 ин

Извор светлости

4 к ЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕД

Светлосни флукс

3000ЛМ

Схелл материал

Алуминијумска легура и пластика

Прекини

Два топ кликом и бежични даљински управљач

Радни режими

Висока ниска брзина / дуга светлост / ниско светло

Батерија

8 к 18650 Ли-Ион батерија (7.4В 8800мАх)

Индикатор снаге

Индикатор 5-ЛЕД / 5-режима

Рунтиме

1.6 сати @ 100% излаз

Водоотпоран

ИПКС5

Величина

Л70кВ77кХ53мм


Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)


Hot Tags: Орао Ф3 пуњив планински бицикл, најсветлија предња ЛЕД светла за бицикле, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga