ЛЕД Роад Бике Хеадлигхт

ЛЕД Роад Бике Хеадлигхт

МЈ-902Б је ново дизајниран ЛЕД бициклистички лед са 1600 лумена максималног излаза. Традиционално возачи ће или одлучити за мале концепте са нижим излазом или великим тешким са већим излазом. 902Б служи да обухвати најбоље од оба света. То је заправо један од најмањих ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

МЈ-902Б је ново дизајниран ЛЕД бициклистички лед са 1600 лумена максималног излаза. Традиционално возачи ће или одлучити за мале концепте са нижим излазом или великим тешким са већим излазом. 902Б служи да обухвати најбоље од оба света.

3.јпг

То је заправо један од најмањих фарова које смо икада направили, дужине, ширине и висине око по инчу и по, сваки, тежак мање од неколико унци. Безбедно стабилизован на управљачу са силиконским о-прстеном и узимањем веома мало некретнина, остављајући пуно простора за своје брзиномере, телефоне или другу додатну опрему. 902Б стварно пакује ударац за своје мале величине, 1600 лумена стварног излаза генерише 2кЦРЕЕ КСМ-Л2с, који се напајају са 4-ћелијском УСБ пуњивом батеријом. Управљање топлотом је такође побољшано у односу на претходне генерације.

2.јпг

902Б траје 2 сата 20 минута на пуној осветљености и потпуно је способан да држи своје на планинским стазама. Захваљујући Блуетоотх технологији, осветљеност и радни режими су веома прилагодљиви. Можда чак и покушате да подесите осветљеност на 3% и начин рада да бисте се усправили и причврстили на вашу седиште као задње светло за упозорење. Уобичајени прибор укључује најлонске траке Велцро за батерију, О-прстен за монтажу на ручку, као и за пуњач и поклопац порта за силикон.

4.јпг


Hot Tags: лед роад бике бике, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga