Мали прикладан бициклистички предњи свет

Мали прикладан бициклистички предњи свет

Побољшана верзија популарног Магицсхине МЈ-900. 900Б користи исту исту ЦРЕЕ КСМ-Л2 да би произвео стварну максималну излазну вредност од 1000 лумена. Смер беж није равно ни висок, али савршено округао, температура боје је нешто топлија од дневних времена. Програмабилно преко Блуетоотх-а са ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Побољшана верзија популарног Магицсхине МЈ-900. 900Б користи исту исту ЦРЕЕ КСМ-Л2 да би произвео стварну максималну излазну вредност од 1000 лумена.

4.јпг

Смер беж није равно ни висок, али савршено округао, температура боје је нешто топлија од дневних времена. Програмибилно преко Блуетоотх-а са вашим мобилним уређајима и долази са ново редизајнираним УСБ пуњивим батеријским пакетом који обезбеђује преко 2.2 сата рада на максималној осветљености и такође нуди УСБ оут опцију за брзо пуњење ваших мобилних уређаја.

3.јпг

Побољшане рупе за расипање топлоте су такође побољшане како би биле ефикасније. МЈ-900Б одговара оригиналном МЈ-900 у свакој спецификацији, а потом и неки.

2.јпг

Његова мала величина и мала тежина чине га популарним међу путовањима, цијели систем тежи само 200 грама, што је лакше од неких од свих у једној светлости. Са монтажом на кацигу можете претворити 900Б у савршено одрживо светло кациге, које су неки од наших купаца изабрали да раде и да га воле. Помоћу продужног кабла можете проширити батерију у ранац, што додаје мање од 50г на глави. Ово ће радити лијепо с свјетлом управљача на тамним путевима или планинским стазама.


Hot Tags: мали погодни путни бицикл, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga