Супер Бригхт Роад Бике Хеадлигхт

Супер Бригхт Роад Бике Хеадлигхт

Од 3 Блуетоотх светла, 906Б је највећи и најсјајнији. 3200 плус лумена произведених од стране 5кЦРЕЕ КСМ-Л2с ставља у исту лигу као и неке од најсјајнијих свјетала на тржишту. Ово супер светло бициклистичко светло може се лако користити као МТБ светло, његова свестрана улога је омогућена од стране ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Од 3 Блуетоотх светла, 906Б је највећи и најсјајнији.

2.јпг

3200 плус лумена произведених од стране 5кЦРЕЕ КСМ-Л2с ставља у исту лигу као и неке од најсјајнијих свјетала на тржишту. Ово супер светло бициклистичко светло лако се може користити као МТБ светло, његова свестрана улога је омогућена програмибилношћу кроз апликацију где је осветљеност подесива било где од 1% до 100%. На прометним путевима, поставите је мало и блиците да бисте омогућили видљивост и избегли погрешну пажњу. На празном путу који путује и враћа се са посла, можда ћете га све окренути до краја, буквално ће претворити ноћ у дан и пустити вас да виде стотине метара напред.

4.јпг

Шел за глатку главу изграђена је од високо квалитетне пластике и алуминијумске легуре. Стручно је ипак способно пуно брзо пуштати топлоту. Излаз за 906Б може се одржавати током 90% радног времена батерије. Ово је у потпуном контрасту већине путних светала ових дана чији се лумени могу одржавати само око 20-30 минута врхова.

3.јпг

На планинским стазама последња ствар коју требате је непоуздан батеријски пакет. Подразумевани пакет батерија је Ли-ион 4-ћелијски пакет који може одржавати 5 ЛЕД-а у трајању од 1.2 сата. Такође можете да је користите као УСБ повер банк за пуњење ваших мобилних уређаја. Батерија се може пунити преко традиционалног Магицсхине пуњача и Мицро УСБ-а. 906Б је такође компатибилан са свим Магицсхине батеријским пакетима са округлим утикачем.


Hot Tags: супер светла вожња бицикла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga