Све у једном бициклистичком бициклу

Све у једном бициклистичком бициклу

Једна од објављених издања компаније Магицсхине за 2018. годину, Аллти 300 у једном урбаном бициклистичком фарови, једноструки ЛЕД дизајн, судопера за расипање топлоте великих површина, уграђено сигурносно свјетло за позадину, индикатор батерије логоа и УСБ пуњив. КСП-Г2 ЛЕД је способан за 300 лумена максималног излаза, који је посебно дизајниран ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Једна од објављених издања компаније Магицсхине за 2018. годину, Аллти 300 у једном урбаном бициклистичком фарови, једноструки ЛЕД дизајн, судопера за расипање топлоте великих површина, уграђено сигурносно свјетло за позадину, индикатор батерије логоа и УСБ пуњив.

2.јпг

КСП-Г2 ЛЕД је способан за 300 лумена максималног излаза, који је посебно дизајниран да буде буџетски пријатељски и нуди видљивост која је довољна да се види и буде видљива а не осветљава возача. Када се користи као светло за челике, уграђени позадински сигурносни лампе функционишу пуно као бочно светло на бициклу. Осим што ће ово бити на вашој кациги и лако се може видети код путника у близини, црвено ЛЕД позадинско осветљење је конфигурисано тако да нуди константни режим и 2 режима блица.

3.јпг

Аллти 300 користи универзални Гармин стилски носач, а може бити упарен са различитим системима за монтажу на ручици. Подразумевана монтажа траке за силиконски рукохват управљача пружа више од сигурног држања на све то у једном урбаним бициклом. Шлем се може набавити засебно као додатна опрема.

4.јпг

Са свима у једном бициклистичком светлу, понекад је потребна поновна активација батерије како би се поново калибрирао пун капацитет литијум-јонских ћелија.


Hot Tags: све у једном урбаним бициклом, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga