Алл Веатхер Урбан Бике Хеадлигхт

Алл Веатхер Урбан Бике Хеадлигхт

Магицсхине'с бест селлер 9 серија бицикла има нову чланицу, МЈ-902Б, врло малу форму урбаних бициклистичких свјетала, која је супер лагана, водоотпорна и даје више свјетла него што би требало. 1600 лумена стварног светла производи 2кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕД диоде, снаге 4 ћелије ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

3.јпг

Магицсхине'с бест селлер 9 серија бицикла има нову чланицу, МЈ-902Б, врло малу форму урбаних бициклистичких свјетала, која је супер лагана, водоотпорна и даје више свјетла него што би требало.

4.јпг

1600 лумена стварног светла производи 2кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕДс, који се напајају са 4-ћелијским Ли-ион батеријом капацитета 5200мАх. То је снага када вам затреба, али заиста не бисте требали користити пуну 1600 на прометним градским улицама, то ће бити више од заслепљујући за пешаке и возаче. Међутим, да ли бисте се нашли сами на празном путу, можете се возити брзо колико желите и никад не надмашите сноп.

2.јпг

Светло има 4 унапред конфигурисане радне режиме, константно, блиц, СОС и упозорење (брзе двоструке блицеве). Осветљавање смо направили у кружном точкићу, једноставно додирните свој телефон и клизите прстом преко мерача док се повезано светло у складу с тим подешава. Можете да сачувате сва подешавања за која мислите да су корисна и да ће вам се светло упамтити. Једноставно можете притиснути тастер за укључивање да бисте касније прекинули сачувану поставку. Ваш телефон не мора бити присутан када то урадите.


Hot Tags: све временске урбане бициклистичке позиције, из САД, продавница, јефтино, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga