Супер светло урбано бицикло

Супер светло урбано бицикло

Монтеер 1400 је изузетно високи излаз урбаних бицикла. Ново из Магицсхине понуде 2018. 1400 лумена стварног излаза производи 2кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕД. Сва алуминијумска шкољка даје веома елегантан изглед и осећај, са великим расипним мрежама које покривају већину горње стране фарове ....

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Монтеер 1400 је изузетно високи излаз урбаних бицикла. Ново из Магицсхине понуде 2018. 1400 лумена стварног излаза производи 2кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕД.

2.јпг

Сва алуминијумска шкољка даје веома елегантан изглед и осећај, са великим расипним решеткама који покривају већу од горње стране фарова. За разлику од традиционалних све у једном путу или у урбаним светлима.

4.јпг

Монтеер 1400 је дизајниран са уклоњивим стилом кертриџа. Задња врата могу се отворити помоћу новчића и 18650 ћелија се могу брзо и лако заменити у лету. Имајте на уму да су ћелије батерија направљене од стране Магицсхине, а облик се сасвим разликује од тржишне норме.

3.јпг

Лако УСБ пуњива и ИПКС 4 водоотпорна, Монтеер 1400 пружа изузетно свестрано светло без обзира на то да ли сте у путу или урбани бициклизам, његова висока снага можда чак одговара и улогу монтираног фарова за озбиљне планинске бициклисте.

5.јпг


Hot Tags: супер светла урбана бицикла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga