МС-622 Ектра Бикелигхтс, ЛЕД бицикло и задње светло

МС-622 Ектра Бикелигхтс, ЛЕД бицикло и задње светло

Идеално бацк уп светло за упозорење, и беле и црвене ЛЕД диоде у МС-622 сету могу бити подешене на режим стробе / блица и причвршћене за задње рамове бицикла ради максималног упозорења. Нема разлога да се то не види са овим светлом.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Лагано спуштене и ротирајуће за 360 степени, бела и црвена ЛЕД сигурносна светла ЛЕД можда не садрже ЛЕД жаруљу високе излазне снаге нити литијум-јонске батерије високе снаге, али су довољно јасне за потребе вашег бициклизма. Оба се могу спојити на постоље за бицикле и поставити на стробе, како бисте били сигурни да сте врло видљиви чак и кад имате довољно градских или уличних светала.

Са трајним кућиштем отпорним на воду са гуменим поклопцем УСБ порта, силиконски и велцро траке су такође врхунског квалитета и дизајниране су да трају годинама у свим временским условима.

Свако светло тежи само 24г, практично не додајући тежину на ваш бицикл. У 5 сати радног времена са једним пуњењем, ова светла ће задовољити потребе већине наших бициклиста на путу по буџетским ценама.


Бела ЛЕД је 30 лумена, а црвена ЛЕД је 10 лумесн, оба светла могу бити причвршћена било где на вашем бициклу за додатну видљивост на брзим начинима. Батерија је 250мАх и УСБ пуњива.


Садржај кутије

Предња светла

Задња светла

Руббер 'о' прстенови

УСБ кабл

Гарантни лист

Енглисх усер мануал


Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МС-622 додатни бицикли, ЛЕД бицикла и позадинско светло, из САД, продавница, јефтини, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga