УСБ Рецхаргеабле Роад Бике Таил Лигхт

УСБ Рецхаргеабле Роад Бике Таил Лигхт

За бициклисте на цестама, тежина је увек једна од карактеристика међу првима која се посматрају. Са Сеемее 20 УСБ пуњивим бициклистичким задњим светлом, нећете морати да бринете о томе, јер на 17 грама, не само да је супер лагана, али његов степен израде и дизајна није вероватно нађена на врло ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

За бициклисте на цестама, тежина је увек једна од карактеристика међу првима која се посматрају. Са Сеемее 20 УСБ пуњивим бициклистичким задњим светлом, нећете морати да бринете о томе, јер на 17г не само да је супер лагана, али њена вероватноћа израде и дизајна није вероватно нађена на многим бициклистичким млиновима по овој цени .

2.јпг

Дугме за напајање излази из светлег лица, што олакшава притисак зимских рукавица, што ствара хало светлости на максимуму од 20 лумена од свог црвеног извора светлости ЦОБ-а.

3.јпг

Монтажна основа Сеемее 20 такође је изграђена са 17 степени нагибом, тако да када се монтира на већ усправно постоље седишта. Лако лице снима све расположиве лумене хоризонтално уназад. Рунтиме у константном режиму при максималном осветљењу је сат и по, двоструко под једним од модова блица.

4.јпг

Пуњење било где преко Мицро УСБ-а, Сеемее 20 је идеалан за све бициклисте који траже економску опцију супер лаганог бочног задњег светла.


Hot Tags: усб пуњива бицикла задња светла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga