Најбоља урбана бицикла

Најбоља урбана бицикла

Вероватно наша најбоља урбана бицикла задње светло, Сеемее 60 је нови додатак Магицсхине 2018, дизајниран за видљивост за све врсте бициклиста. Извор светла је црвена ЛЕД диода ЦОБ, способна за 60 лумена максималног излаза, смештена је са минималистичким и врло елегантним луком од висококвалитетне легуре. 3 светлина ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Вероватно наша најбоља урбана бицикла задње светло, Сеемее 60 је нови додатак Магицсхине 2018, дизајниран за видљивост за све врсте бициклиста.

2.јпг

Извор светла је црвена ЛЕД диода ЦОБ, способна за 60 лумена максималног излаза, смештена је са минималистичким и врло елегантним луком од висококвалитетне легуре. 3 мода осветљења, висока при 30 лумена средином при 17 лумена и ниска при 9 лумена. Уграђени паметни сензор препознаје промену у покрету као што су акти успоравања, кочења и прекидачких трака, сви покрећу ЛЕД диоде да осветлавају 60 светиљки са екстремно високом фреквенцијом блица у кратком временском периоду, обезбеђујући околне пешаке, бициклистима и возачима са адекватним визуелним упозорењем.

4.јпг

Са ИПКС6 ратингом, Сеемее 60 је потпуно водоотпоран. Уобичајено из кутије додатака укључује монтажни комад за традиционалне округле и аеро облику постоља за седишта, као и клип за ако желите да га користите на вашу седлобаг, руксак или кошуљу кошуље.

3.јпг

Одмеравајући се за унцу и приближно величину сребрног долара. Сви комуналије су стиснуте у што је могуће мањи стан.


Hot Tags: најбоља урбана бицикла задња светла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga