МЈ-900 челичне монтажне ЛЕД фарове за планинске бициклисте

МЈ-900 челичне монтажне ЛЕД фарове за планинске бициклисте

Супер светлост на 72 г, а батеријски пакет тежак 130 г. МЈ-900 чини моћан додатак сваком планинском бициклу који тражи сјајну, али висококвалитетну светлост кациге како би допунила њихове свјетиљке.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

МЈ-900 је најмањи светлост у серији 900 са најмањом количином тежине на 72г и савршена је као светло кациге са угао од 20 степени и високим излазом од 1200 лумена.


За све терене и брзину, офф роад и МТБ јахање, светло кациге је неопходно, да бисте могли уперити светло тачно где гледате са одређеним степеном фокуса, посебно на оним уским, брзим стазама где ће вам требати Да видимо даље низ пут. На споријим, више техничким стазама, жељели бисте високу светлост попречног светла на вашој руци да осветлите све коријене, водене баре, листове и гране. И светло главе да танке сенке и додају још више дефиниције на најпрестижније препреке.


Лампа и 7.4В 2.6Ах батерија која тежи 130г може се оба повезати на бициклистичку кацигу за неколико минута. Већи акумулатор који се чува у џепу или ранчу за одјећу такође се може прикључити преко продужног кабла за дужи радни вијек.


Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МЈ-900 челичне свјетиљке за вожњу бицикла, из САД, продавница, јефтини, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цијена
Srodni proizvodi

Istraga