Бициклистичке лампице

- May 09, 2017 -

Лампа за бицикле је светиљка монтирана на бициклу за вожњу у ноћној соби пријатеља. Јахање пријатеља помоћу батеријске светиљке са комбинацијом таквог клипа која се понаша као опрема за ноћну вожњу, највећа предност је привреда преносива, недостатак је уско светло, благо подручје, дуг живот, лоша сигурност.


А за професионалне пријатеље у вожњи, опремљени су професионалним бициклистичким ламелама, овај тип бициклистичке лампице има дуг вијек трајања, широк светлосни опсег, водоотпоран и зној, носи високе карактеристике безбједног сигурносног индекса, али његов скупи трошак такође омогућава обичну вожњу Пријатељи су забрањени.


Бициклистичке сијалице могу се подијелити на двије врсте спонтаних електричних бициклистичких свјетиљки и напајања на електрични погон, а спонтани електрични тип може се подијелити на производњу електричне гријаће гуме и уграђене генераторе у друму два типа; Бициклистичке лампе које се напајају батеријом могу се сврстати у тип батерије и лампе и батерију и лампу. Будући да бициклистичка лампа за производњу електричне енергије није потребна да би се отворила светлост прилике, потребно је да издржи отпорност на трење, а то није прихватљиво за захтевне возаче, тако да се најчешће користе бициклистичке лампе са батеријом.


Бициклистичке лампе се могу поделити на предње осветљење, задња упозоравајућа задња светла и Хот Вхеелс (такође названа лампе на точковима).

  • МЈ-900 водоотпорни циклус светлости, пуњива лампа предње бицикле
  • МЈ-900 пуњива мини-буџетска ЛЕД предња светла за вожњу ноћу
  • МС-622 Пуњива бочна предња бочна и задња комбинована светла
  • Бициклистичке кациге МЈ-898 са уграђеним светлима, ЛЕД фарови и задња светла
  • МЈ-908 Најсјајнија, најснажнија пуњива ЛЕД светла за планински бицикл са индикаторима
  • МЈ-898 МТБ бициклистичка кацига са ЛЕД светлима и интелигентним сигурносним свјетлом

Srodni proizvodi