Избор задњег сијалица бицикла

- May 09, 2017 -

Први угао озрачивања тешке светлости фокусиран је на заштиту животне средине, уштеду енергије и факторе цијена, што је довело до тога да постане најприроднији извор осветљења бицикла. Али тржиште на производима сијалице је запањујуће, како могу потрошачи одабрати?


Према употреби, бициклистичке сијалице могу се класификовати као упозоравајућа светла и светиљке за осветљење. Главна функција упозоравајуће лампице је да се витез може видети како би се одржала сигурна удаљеност, опћа задња светла су упозоравајућа светла; Светиљке морају обезбедити довољно освјетљења, тако да витези могу видјети пут испред, опћа предња светла су све свјетиљке, али и са бројним трепћућим функцијама, могу се користити као упозорење.


С обзиром да се задње светиљке углавном користе као пасивно осветљење упозорења, сврха је да се види, тако да задње светло мора да направи витез са задње стране на бочну страну свих углова, што се јасно може видети, тако да мора имати одређену Светлосни интензитет даље, и што је још важније распрострањена дистрибуција светлости. Због тога, поред гледања на задњу осветљеност позади, требало би да погледате и леву и десну страну од 30 степени, 60 степени и 90 степени осветљености, ако су са задње 0 степени пребачени на лево и десно 90 степени има широку и једноличну светлост, наравно, најсигурнији.


Мала потрошња енергије, опћа употреба батерија са батеријама од седме батерије или ЦР2032, употреба дугмади батерија може смањити величину задње светиљке, али цијена батерија дугмета је већа и више се не може поново пунити. Инсталација задњег сијалица је више од цијеви, врећице јастука седишта и задње вилице, при куповини мора обратити пажњу на уградњу погодности, на примјер да ли је потреба за кориштењем алата, било да се фиксира врећа на мату, Може одговарати величини различитог пречника? Будите пажљиви да не будете замрачени другим стварима приликом инсталирања.


  • МЈ-908 Снажни светлосни лампе са високим Лумен ЛЕД светиљкама, најсветлији бициклистички фарови
  • МЈ-898 ЛЕД комби бициклистичка кацига са предњим светлом и задњим светлом за бициклизам ноћу
  • МС-622 Ектра Бикелигхтс, ЛЕД бицикло и задње светло
  • МЈ-902 Супер Бригхт ЛЕД пуњиве бициклистичке свјетиљке за ноћно јахање
  • МЈ-898 МТБ бициклистичка кацига са ЛЕД светлима и интелигентним сигурносним свјетлом
  • МЈ-6058 Бике Лигхт Хелмет Моунт, компатибилан са Гопро фотоапаратима и челичним шлеперима

Srodni proizvodi