Важност бициклистичких лампи

- May 09, 2017 -

Предња светла ће постати стандард бицикла. Према статистичким подацима саобраћајне незгоде у Тајвану, број смртних случајева на бициклу у Тајвану од 2003. до 2006. године износио је 664 људи, што представља 5.83% укупних саобраћајних несрећа, а проценат смрти је прилично висок!


Погледајте ближе времену годишње бициклизне смртне несреће, иако је дневни бицикл далеко већи од ноћи, али стопа смртности незгода у ноћи до раног јутарњег периода је до 40% 5, очигледно високи подаци истичу важност Опреме за осветљење бицикла, пошто закон не спроводи бициклистичку уградњу опреме за осветљење, као и каросерија рефлектујућег уређаја је недовољна, што доводи до бицикла у стању лоше видљивости вожње, лако је трљати са паром И несреће локомотива.


Због тога, Тајванска полицијска служба се развија, будућност без бивших, бицикала за осветљење задњег светла, вече не могу да се возе на путу, прекршитељи ће бити кажњени 300 ~ 600 јуана (НТ). Заправо, већина возачких навика је одавно знала важност фарова за сигурност возила, а такође и за фарове као неопходне додатке.

  • МЈ-906 Топ Моунтаин Бике ЛЕД светлосни сет, бициклистички фарови и торса за вожњу ноћу
  • Еагле Ф3 пуњива бицикла, предња светла за бицикле
  • Бициклистичке кациге МЈ-898 са уграђеним светлима, ЛЕД фарови и задња светла
  • МЈ-902 Супер Бригхт Пуњива Црее ЛЕД Моунтаин Бике Лигхт Комплети
  • МЈ-900 челичне монтажне ЛЕД фарове за планинске бициклисте
  • МЈ-6102 Црее Бике Лигхт батерија за Магицсхине високе снаге ЛЕД свјетла

Srodni proizvodi