Прво вредновање специјалне опреме за бицикле

- May 09, 2017 -

Прошлогодишњи закон о првенству, УЦИ је прву дозволио камеру за монтажу путних аутомобила, видјели смо и пуно спринта и аутомобила од предњег и задњег угла, те објективи нам пружају импресивно осећање веома узбудљиво, али и да видимо Пуно игре се догодило на крају аутомобила због онога што је узроковано. У том смислу, камере које се користе у такмичењу такође служе као функција записника возила.


У својој свакодневној вожњи, такође, више него једном, надам се да ће мој аутомобил бити опремљен рекордером - пријатељи кинеских пријатеља који возе јахаче, сви знају. Код многих бицикала и пешака, ауто-несреће, одговорност идентификације је једна врло болна ствар, а записник саобраћаја је теоретски добро решење одговорности за идентификацију шеме.


Ово је такође и дизајн ЦицликФли6.

То није преносива камкордер попут СониАС100В или чак ГоПро, што није у квалитету слике, бар тренутно не.

Њено позиционирање је оба снимања видео записа, вожње евиденције и функција задње бициклистичке функције ... рекордер, пре него што тржиште нема сличне производе, можда у будућности неће имати пуно тога.

Фли 6 величине 85к39к55мм, 119г тежак, лијево и десно један оперативни тастер, лева страна такође има Мицро-УСБ утичницу и уторе за мицро СД картицу. Квадратни облик, периферија камере има круг светлости, испод четири лампе.

  • МЈ-906 Топ Моунтаин Бике ЛЕД светлосни сет, бициклистички фарови и торса за вожњу ноћу
  • МЈ-908 Снажни светлосни лампе са високим Лумен ЛЕД светиљкама, најсветлији бициклистички фарови
  • Еагле Ф3 пуњива бицикла, предња светла за бицикле
  • Еагле 600 Топ Ратед Барке за ЛЕД светло за пуњење УСБ, бициклистичке светиљке за вожњу бицикла
  • МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама
  • Бициклистичка кацига МЈ-898 са уграђеним предњим, окренутим сигналима и задњим светлима

Srodni proizvodi