Уградња лампица за безбедност бицикла

- May 09, 2017 -

Бициклизам, све више и више људи омиљеног, наравно, путовање бицикла као превозно средство је такође прилично често, али све више и више моторних возила, вожња бициклистичким возачима проблеми са сигурношћу све више и озбиљнији, како се чувати од сигурности Вожње бицикла, потребно је размотрити проблем. Постављање сигурносних лампица за упозорење је веома добар начин да вам кажем моје искуство у инсталацији.


Предња светла су неопходна, а то је безбедност ноћне вожње. Инсталирајте држач лампица на предњој страни, а затим ставите ЛЕД лампу напуњене лампице у држач сијалице. Због тога што је тип пуњења, није потребно заменити батерије, а водити потрошњу енергије, може бити дуготрајно осветљење, а може подесити жижну даљину, осветљење се може прилагодити, врло згодно.


Предња рефлекторска лампа. Инсталирање ове светиљке је аутомобил који долази, може ефикасно да одражава другу страну светла, тако да друга страна може да нађе време, то је неопходно. А овај Шанг у светлу осветљења, рефлектујућа удаљеност од фарова да буде далеко. У градској цестовној осветљењу бољи услови, не могу отварати фарове, такође могу учинити да се аутомобил нашао.


Задња лампица која емитује светло. Лампе су монтиране испод задњег рама, са различитим светлим начинима упозоравања на задње возило. Предња светла са ручним прекидачима, услови осветљења могу се затворити.

Рефлектујућа лампа за педале. Са стране две ноге, имају рефлектујућу светиљку, без обзира на предњу или задњу страну аутомобила, може се осветлити у светлу ситуације, задња светла је искључена од ситуације, са стопалом нагоре и надоле кретања, рефлектујући светлост Ефекат је такође врло добар, у случају да на даљину може да се види светло у замаху.

  • МЈ-902 МТБ сијалица са задњим светлима, ЛЕД фарови и таиллигхт комбо
  • МЈ-908 Снажни светлосни лампе са високим Лумен ЛЕД светиљкама, најсветлији бициклистички фарови
  • МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама
  • МЈ-892 сигурносна опрема за ноћно вођење, ЛЕД светла од 200 лумена са Црее хеадлампом
  • МС-622 УСБ пуњива лампица за упозоравање на бицикл за децу, испод 50 година за дечији буџет
  • МЈ-6102 Црее Бике Лигхт батерија за Магицсхине високе снаге ЛЕД свјетла

Srodni proizvodi