Моје задња светла Хаве А Вебцам

- May 09, 2017 -

Иако је вожња бицикла је нешто сигурније од вожње много, још увек постоје многе опасности у неколико случајева, и јахање ред, ако јахање брине о томе шта ће се десити касније, они не могу да цене у природи око њих.


Као што сви знамо, возач аутомобила у одељку камере представе вожњи је далеко бољи него секције без камере. То је лоша навика, али исто тако може да користи од њега. Аустралијски два бицикла ентузијаста Ендрју Хаген и Кингсли Фиегерт дизајниран а од задњих светала на бициклу, који се зове Фли6, посебно са камером. То је први светски бицикл прибор за комбиновање камере са светлима, које се могу снимити за фотографисање свих ствари које се дешавају иза вожњу. Њихов циљ је да се бицикле да буду поштоване уз помоћ веб камере.


Фли6 'а два-битни програмери производ кажу да је фатално природа задње несреће је четири пута пута претходна несрећа, што је много озбиљнија за тркачке такмичаре. ФЛИ6 ће комбиновати ХД камере са бициклистичким светлима, не само за задњем делу бицикла или аутомобила би скретање или заустави упутства, корисници могу добити информацију да је дошло иза свега. Ако возач зна да ће његово понашање бити снимљена камером, то ће више пажње посветити перформансе свог аутомобила, чиме се смањује несрећу.


Ово Фли6 се могу монтирати директно испод седишта бицикла, снимање корисника иза реалном времену, пуца 30 фрејмова у секунди 720п времена означене високе дефиниције видео са широкоугаоним објективом са 130 степени, а снимање 16-бит 32-кХз rezolucija моно аудио преко уграђеног микрофона. Фли6 ће такође бити опремљен са 8 ГБ мицроСД картица и може се проширити на 32ГБ. Чувањем картицу, корисник може да их користе да би последњи важећи рекорд пре него што је АВИ видео фајла затвара рекорд.

  • МЈ-908 Снажни светлосни лампе са високим Лумен ЛЕД светиљкама, најсветлији бициклистички фарови
  • Еагле М2 МТБ ноћни јахач, светлосни системи са фарови од 2400 лумена
  • Еагле 600 УСБ Рецхаргеабле ЛЕД Бике Ламп, Цицле Хеадлигхтс за Ундер 100
  • МЈ-902 Супер Бригхт Пуњива Црее ЛЕД Моунтаин Бике Лигхт Комплети
  • МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама
  • МЈ-892 сигурносна опрема за ноћно вођење, ЛЕД светла од 200 лумена са Црее хеадлампом

Srodni proizvodi