Куповина фарова

- May 09, 2017 -

Предња светла углавном су постављена у ручку ручке, потрошачи у куповини, морају обратити пажњу на аутомобил са ручком, уградња је погодна, а ниво угла је подесив. Ако рука управљача нема простора, такође може да се користи рамка за пренос лампе постављена на предњу армирану плочу. Предња светла углавном користе број 5., 7. Батерије или литијумске батерије, 5, 7. батерије су чешће, али једном за употребу 4-3, тако да ће запремина бити већа; Лампа која користи литијумске батерије је мала, али цена је већа и није честа. Користите 5. или 7. батерије да бисте обратили пажњу на квалитет батерије, ако вам није потребно да уклоните батерије дуго времена, да батерија не истиче лампу оштећења.


У функционалном аспекту, најбоље је да се пуни светло, полу-светли и трепери режим, како би се пратио стварни друмски саобраћај, као што је на светло осветљеним градским улицама бициклом, трептајући режим уместо јаких светала долази у очи . Већина производа сијалице може спречити кишу, уколико је то несрећан унос воде, прво треба искључити, отворити обришите, сјенити након отварања.


Да ли имате лампу за ауто? Лампе у будућности ће постати стандард бицикла, без обзира на вожњу планинским бициклом, путном авионом, аутомобилом или корпом, све док ноћни бициклизам треба да буде уграђен напред, задња светла, да други могу јасно видети постојање Бицикла како бисте осигурали безбедност вожње! Коначно, такође, желимо да се обратимо пријатељу, немојте заборавити да користите пуњиве батерије колико је то могуће, и добро извлачите акумулатор Ох!


Изаберите главну лампу бицикла, или од његове употребе ЛЕД чиповског извора светлости, максималног броја Лумена, круга погона, трајања батерије, термичког дизајна и да ли су водоотпорни ови аспекти свеобухватно разматрани.

  • МЈ-906 Топ Моунтаин Бике ЛЕД светлосни сет, бициклистички фарови и торса за вожњу ноћу
  • МЈ-908 Снажни светлосни лампе са високим Лумен ЛЕД светиљкама, најсветлији бициклистички фарови
  • МС-622 Пуњива бочна предња бочна и задња комбинована светла
  • МЈ-908 Најсјајнија, најснажнија пуњива ЛЕД светла за планински бицикл са индикаторима
  • МЈ-6102 Црее Бике Лигхт батерија за Магицсхине високе снаге ЛЕД свјетла
  • МЈ-6058 Бике Лигхт Хелмет Моунт, компатибилан са Гопро фотоапаратима и челичним шлеперима

Srodni proizvodi