Неопходност професионалних бициклистичких лампи

- May 09, 2017 -

Уређај светлости је лумен, али ја више волим јединицу (Лук [Лук]) према немачкој сијалици, што је већи број лумена, а светлије су свјетла. То није да купите светлије светлије, боље је сигурније? Ово је апсолутно погрешно. Ваша лампа је светла може осветлити предњу страну, али такође желите да размислите о другој страни проласка је заслепљујућа, потреба да се једни друге могу разликовати између једне друге позиције је сигуран избор, тако да не одлучите да користите снажну свјетиљку као лите Лампа.


Ноћно јахање по захтевима осветљења је светлосна светлост боља, место је велико, није потребно много далеко, у близини светлости да освијетли велики, а да има јасну линију пресека, не може се мешати у аутомобил , Ово је наш избор лампе треба размотрити опсег.


Захтјеви за опремом за ноћне вожње су високе сеизмичке перформансе, јер бициклизам може да наиђе на неуједначену, неугодну ситуацију на путу, уколико се анти-сеизмички перформанси нису добри, изненада скакање, лампе, лако се ствара опасност. Сљедеће ноћи јахање фарова такође има одређену функцију за заштиту од кише, због вожње када су сви рекли да ће лоше доћи до каквог времена, дожарског времена без осветљења, сигурност је скривена опасност.


Само шака земаља широм света има стандардизоване бициклистичке лампе, а Немачка је најнапреднија имплементација. Дакле, мала серија композитне лампице Так је пожељна, ако се осећате скупо, а онда размишљате о својим животним безбедносним проблемима, мала компилација одувек је веровала да је живот и знање највише вредан улагања у две ствари или Не возите ноћу, возите линијом ће бити конфигурисане да бисте заштитили сопствену сигурносну опрему.

  • МС-622 Пуњива бочна предња бочна и задња комбинована светла
  • МЈ-819 црвене задње бициклистичке светиљке за безбедност бицикла
  • МЈ-902 Супер Бригхт ЛЕД пуњиве бициклистичке свјетиљке за ноћно јахање
  • МЈ-898 Бике Хелмет са уграђеним ЛЕД позадинским осветљењем за бициклисте на цестама
  • МС-622 Цлип на УСБ пуњиву ЛЕД бициклу за безбедност светлости за урбани бициклизам ноћу
  • МЈ-6016 вањски продужни кабел, 3фт кабл за свјетиљке за бицикле магике или свјетла за кациге

Srodni proizvodi