Светло за безбедност бицикла са уграђеним светлом у задњем делу

Светло за безбедност бицикла са уграђеним светлом у задњем делу

Аллти 500 је наша ново развијена сигурносна светиљка за путнике / путнике са уграђеним задњим светлом. Дизајниран да буде лаган и згодан, лако се може скинути са монтажне конзоле након сваке вожње и напуњен преко Мицро-УСБ-а. Предње светло нуди 500 стварних светлости светлости на нешто топлије ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Аллти 500 је наша ново развијена сигурносна светиљка за путнике / путнике са уграђеним задњим светлом. Дизајниран да буде лаган и згодан, лако се може скинути са монтажне конзоле након сваке вожње и напуњен преко Мицро-УСБ-а. Предње светло нуди 500 стварних светиљки светлости на благо топлијој мелодији. Задња светлост се може контролисати независно двоструким притиском на дугме за напајање, два режима блица и константни режим.

2.јпг

Светла Аллти користе све универзалне Гармин моделе, једноставно окретање ће ослободити светлост из основе за монтажу ради безбедног чувања или пуњења. У зависности од ваше специфичне потребе у то време, Аллти 500 може брзо да се уклапа у улогу комплементарне светлосне светлости.

3.јпг

Када се користи на челу, задње сигурносно светло је врло видљиво. Ово може допунити јаку ручку светлости за гомилу офф роад-а, пошто већина МТБ возача не носи задња светла. А када долазе преко пролаза путева до и од њихових планинских стаза, постоји значајна опасност посебно за љубитеље ноћи.

4.јпг

Аллти 500 долази са монтажним решењима за кацигу и ручком из кутије. Све је интуитивно и лако се инсталира, након чега нећете морати да уклањате носаче.


Hot Tags: светло за бицикле са уграђеним задњим светлом, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga