Прилагодљиво ЛЕД светло за бицикле

Прилагодљиво ЛЕД светло за бицикле

МЈ-902Б је једна од најновијих линија бициклистичких свјетала у свијету, а као средина дјетета 3, она обухвата снаге са обе стране. Бити супер мали и лагани на једном крају, и стављање близу 2к лумена светлости са друге стране. Иако није дизајниран као пуно на МТБ управљачу, Ендуро ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

МЈ-902Б је једна од најновијих линија бициклистичких свјетала у свијету, а као средина дјетета 3, она обухвата снаге са обе стране. Бити супер мали и лагани на једном крају, и стављање близу 2к лумена светлости са друге стране. Иако није конструисан као пун МТБ, Ендуро лигхт, МЈ-902Б сигурно има моћ да то уради ако желите.

2.јпг

1600 лумена стварног излаза генерише се својим 2кЦРЕЕ КСМ-Л2 ЛЕД, побољшаним од претходне верзије серије 9. Фини материјали и израда омогућавају лаком кућишту да остане чврста и издржљива под било којим временом. Чинећи га идеалним за употребу на путу.

3.јпг

Специфично развијена Блуетоотх апликација нуди многе опције што чини 902Б високо прилагодљивим сигурносним свјетлом за бицикл. Фабрички постављени режими рада за различите намене, сваки се може контролисати по вашем укусу.

4.јпг

Прецизне поставке које преферирате могу се сачувати за каснију употребу. Ово би могло звучати мало сувише компликовано за бициклистичко светло које је једини посао да обезбеди светлост. Али, када их схватите, то ће вас чудити како сте успели пре него што сте имали ово светло.

Уобичајена батерија се лако може наплатити било где Мицро-УСБ и нуди 2,3 часа сталног времена рада на максималном осветљењу. За вожњу у планинским и офф-роад возачима можете или причврстити светло на шлем или га користити као главну ручку. Његова производња и образац снопа неће разочарати.


Hot Tags: прилагодљиво светло за безбедно бициклирање, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga