Мала и лагана бициклистичка светла

Мала и лагана бициклистичка светла

Од многих употреба за МЈ-900Б, један од њих је као супер мали и лаган сигурносно свјетло за бицикле. Код 42г тешко да додаје тежину на управљачима, екстерни батеријски пакет од 2 ћелије је повезан са вашом доле, како би се обезбедио јединствени КСМ-Л2 са 2,2 часа сталног рада на ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Од многих употреба за МЈ-900Б, један од њих је као супер мали и лаган сигурносно свјетло за бицикле. Код 42 г тешко додава тежини на управљачу, екстерни батеријски пакет од 2 ћелије је повезан са вашом доле, како би се обезбедио један КСМ-Л2 са 2,2 часа сталног времена рада са највећом осветљеношћу.

3.јпг

Бљескалица упозорења која је јединствена за Блуетоотх линију је врло корисно средство да се приметите међу прометним градским прометом. Брзи блицеви у брзим сљедбама при пуном осветљењу ће вам осигурати да су вас од неколико километара далеко видјели брзи покретачи. Међутим, у градском саобраћају можда ћете желети да га подесите на само неколико десетина лумена.

4.јпг

Захваљујући слободно подесивој Блуетоотх апликацији, од начина освјетљења до освјетљења се лако може модифицирати са ваших мобилних уређаја. Без обзира да ли желите да користите МЈ-900Б као светло кациге или на вашој руци или чак на вашем столици као задње светло за упозорење. Опције прилагођавања постоје да би то било могуће.

2.јпг

900Б се такође може користити на планинским стазама ако тако одлучите, на излазу од 1000 лумена, можда ћете бити сасвим адекватни за мање техничке стазе. Опција светла за кацигу је такође опремљена додатном опцијом МЈ-6058. Батерија се такође може користити за пуњење других УСБ компатибилних уређаја у времену потребе.


Hot Tags: мала и лагана сигурносна лампица за бицикле, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga