Мала и лагана бочна сигурносна светла

Мала и лагана бочна сигурносна светла

Направљен за градске бициклисте којима је потребна удобност и видљивост по цени која је изузетно лако на новчанику, долази Сеемее 20, мали и лаган сигурносно светло бицикла. Димензије су 31к29.5к23мм, величине четвртине и тежине само 17г, ово је вјероватно Магицсхине ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Направљен за градске бициклисте којима је потребна удобност и видљивост по цени која је изузетно лако на новчанику, долази Сеемее 20, мали и лаган сигурносно светло бицикла.

2.јпг

Димензије су 31к29.5к23мм, величине четвртине и тежине само 17г, ово је најмања бициклистичка светлост Магицсхине-а.

3.јпг

20 лумена максимално способних лумена произведена је од стране оружја ЦОБ црвених ЛЕД диода, пружајући 180 степени видљивости иза возача са степеном нагиба на монтажну базу. Једноставно монтирати и демонтирати са силиконским о-прстеном, погодно за употребу у било којем објекту у облику цијеви. Сеемее 20 користи Литхиум Полимер батерију капацитета 240мАх на 3.7В, одржавајући употребу на најсјајнијем константном подешавању у трајању од 1,4 сата. Рунтиме се удвостручује под било којим подешавањем блица. Са најнижим излазом од 4 лумена на блицу светлост може трајати до 21,7 сати.

4.јпг

Оцена ИПКС-а значи да је задње светло потпуно заштићено од временских утицаја. Сеемее 20 је екстензивно тестиран испод и врсте окружења за перформансе и трајност. У овом тренутку нећете наћи боље.


Hot Tags: мала и лагана бочна сигурносна светла, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga