Програмабилна заштитна светиљка за кацигу

Програмабилна заштитна светиљка за кацигу

МЈ-900Б се може користити као програмабилна сигурносна лампица са екстерним батеријама. Од 10 лумена до 1000 лумена, јахач може брзо и једноставно програмирати тамо где желе да буде у свакој ситуацији у којој се налазе. Помоћу монтаже на кацигу која ће морати бити везана за ...

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

МЈ-900Б се може користити као програмабилна сигурносна лампица са екстерним батеријама. Од 10 лумена до 1000 лумена, возач може брзо и лако програмирати где желе да буде у свакој ситуацији у којој се налазе.

2.јпг

Уз помоћ шлемског носача који ће се прво морати повезати са шлемом. МЈ-900 иде на монтажу као да је преко ручке укључен силиконски о-прстен. Батерија долази са сопственим нилон тракама који је компатибилан са било којим издувним шлемом. На само 170г за цео сет, наћи ћете огромну супериорност перформанси у односу на већину свих светлосних кацига на тржишту. Додатна тежина свакако вреди.

3.јпг

Подразумевани режим осветљења укључује константу, СОС, блиц и упозорење (брзи двоструки блицеви). За просечне градске бициклисте, светлину би требало бирати доле или користити један од режима блица / упозорења. Ако се нађете на дугим путевима празних путева без уличног светла, можете да претворите светлину на 100% и пронађите МЈ-900Б сасвим довољно без помоћи помоћу високог излазног светла.

4.јпг

Светлосна глава ће моћи да сачува све ваше жеље без потребе за поновним програмирањем. Пребацивање режима може се извршити једноставно са једног притиска дугмета за напајање, заиста вам не треба да имате телефон у близини да бисте то урадили. Узорак снопа уопште није тешко на ивицама и тачка у средини је благо.


Hot Tags: програмабилно сигурносно светло за шлем, из САД, продавница, јефтина, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga