МЈ-886 Хеад Тацтицал ЛЕД хеадламп, сигурно светло за вожњу или на бициклу

МЈ-886 Хеад Тацтицал ЛЕД хеадламп, сигурно светло за вожњу или на бициклу

Комфорно постављен и моћан на 550 лумена, МЈ-886 предњи фар је свестран избор спољне опреме за било какву ноћну активност, немате проблема са гледањем и видљивошћу са овим заштитним кацигама, заштићеним од временских услова.

Ćaskanje sada

Detalji o proizvodu

Магицсхине МЈ-886 је свестран фарови / сигурносна свјетла која се могу користити у великом броју активности. Трчање, ходање, спавање, планинарење, скијање или камповање.


Извор светлости фарова долази од 3к ССЦ З5 ЛЕД диода, произведећи 550 лумена стварног излаза на угао снопа од 15 степени. Тело светла изграђено је од легуре алуминијума и пластике, са чврстим анодизираним анти-абразивним завршетком типа ИИИ, дуготрајним и елегантним дизајном.


Трака за главу на овом предњем светлу је веома еластична и подесива. Батерија се налази у торбици повезаном са траком за главу. Индикатор нивоа жичног даљинског управљача / индикатора напуњености батерије се налази са стране и може се обући на вашу одјећу или ранац. 3 режима за избор, радни вијек се креће од 2.3 сата до 20.5 сати при пуном оптерећењу.


Уобичајени пакет батерија је 2к18650 Ли-ион ћелија, који се лако пунити користећи подразумевани пуњач за 3 сата са подразумеваним пуњачем.

Ам2 (001)

Ам3 (001) .јпг

Ам4 (001) .јпг

Ам5 (001) .јпг

Ам6 (001)

Hot Tags: МЈ-886 хеадтамп хеадтамп за главу, безбедно светло за вожњу или на бицикл, из САД, продавница, јефтин, попуст, најбоља, издржљива, квалитетна, ниска цена
Srodni proizvodi

Istraga